Конфликт между две 6-годишни деца доведе до сериозен сблъсък и между бащите

...
Конфликт между две 6-годишни деца доведе до сериозен сблъсък и между бащите
Коментари Харесай

След караница между деца: Бащите им се хванаха за гушите

Конфликт сред две 6-годишни деца докара до сериозен сблъсък и сред бащите им. Последвал е пердах и даже боричкане с автомобил. Сюжетът е от Гоце Делчев и се разиграва пред очите на синовете им. Това, по думите на родителите, постанова децата да посещават психолози.

Съпругата на блъснатия с кола мъж - Велин Тодоров, упреква другия татко - Тома Мутафчиев, в опит за ликвидиране. 

„ На 20-30 метра се сбиват двамата в наличието на детенцето ми, след което жена се развиква и се оставят. Мъжът ми продължава пешком по тази улица с детенцето ми. Настигнат е от другия човек, който е бил в колата, и съзнателно го блъска свиреп. Този стопира по-надолу 5 метра, връща се и стартира да го бие, до момента в който мъжът ми е в безсъзнание “, споделя пред Би Ти Ви Вера Макриева, брачна половинка на Велин Тодоров.

Мутфачиев пък от своя страна обвинява Тодоров, че той пръв го пребил пред детската градина на детето му. 

„ На 28-и отидох да си закарам детето от детска градина. Не знам дори от къде пристигнаха Велин и синът му и напряко стартира да ме удря, да ме души, бях свиреп пребит. Детето беше излезнало пред стълбичките и от стълбичките стана очевидец на всичко “, описа Тома Мутафчиев, участник в спора. 

Видеокамери са снимали по какъв начин Тома Мутфачиев настига с автомобила си Велин Тодоров и го удря. Мутафчиев обаче сподели, че е работил под афект и това за него е непозната преживелица. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР